Plankeborde

Vi har specialiseret os i at fremstille plankeborde efter individuelle ønsker – bestem selv farven, mål og ben på dit nye plankebord.

Plankeborde fremstilles efter individuelle ønsker

​Hos Tømrerfirmaet E. Kristensen og Søn ApS i Svendstrup J ved Støvring & Aalborg har vi specialiseret os i at fremstille plankeborde efter individuelle ønsker. Kunderne bestemmer selv farve, mål og ben på deres plankeborde. Der er også forskellige muligheder for træsorter.

​Vores plankeborde laves på et maskinsnedkeri

​Vi har eget maskinsnedkeri, hvor vi råder værktøj og maskiner, således vi kan udføre specialopgaver. Det kan være plankeborde, men det kan også være tømrer- og snedkerarbejde. Desuden kan det være reparationer.

​Plankeborde er blevet moderne igen, og de kan bruges både inde og ude. Det kan være som spisebord, men det kan også være ude på for eksempel terrassen. Det er solide borde, som kan tåle at blive brugt, og som samtidig skaber en særlig stemning.

Vi kan for eksempel fremstille plankebordet af egetræ, men der er også mange andre muligheder. Desuden er der forskellige former for overfladebehandlinger. Dertil kommer, at bordet kan laves i forskellige farver eller nuancer.

Kontakt os i dag for at få et tilbud på et plankespisebord

​Du er meget velkommen til at kontakte os for at høre mere om plankeborde og om de mange muligheder. Vi tager gerne en drøftelse om priser og løsninger, og du er velkommen til at sende et billede, som vi kan bruge som oplæg. Derpå kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud.

​Du kan ringe til os på telefon (+45) 21 60 48 33 for at aftale videre, eller du kan skrive til os på info@ek-son.dk.​