Nyt tag / tagrenovering

Er dit tag blevet beskadiget under en storm, eller trænger taget bare til en kærlig hånd? Så har tømrer E. Kristensen & Søn stor erfaring med tagrenovering.

Nyt tag og tagrenovering er vores ekspertise

Har du brug for et nyt tag? ​Er dit tag blevet beskadiget under en storm, eller trænger taget bare til en kærlig hånd? Så har vi stor erfaring med tagrenovering, lægning af nyt tag, nye konstruktioner og storm- og forsikringsskader for kunder i og omkring Ellidshøj , Nibe, Aalborg og Støvring. Vi har også stor erfaring med spær samt reparation af undertaget.

Trænger din bolig til nyt tag?

Hos E. Kristensen & Søn ApS leverer og lægger vi et hvilket som helst tag, alt fra standard rødt tegltag til andre tagsten og tagpap. Skal du have nyt tag, er tagpap et godt valg. Inden for de seneste år er tagpap blevet populært og bliver derfor brugt mere og mere. Her får du et 100 % tæt tag, som du kan have fornøjelsen af i mange år.

Vi udfører alt i tagdækning, listetækning og tagrenovering og kan også klare større tagopgaver som f.eks. tagudskiftning på skoler. Vores primære fokus og største erfaring er at lægge nyt tag på boliger. Vi leverer altid kvalitet og giver gerne råd om, hvilken tagløsning der er bedst for dig. Vi udfører ligeledes listetækning på alt fra nyt tag på små skure til tage på villaer, og vores dygtige team tilbyder tagarbejde til private boliger, erhvervsbyggerier, offentlige bygninger, boligselskaber samt boligforeninger.

Forlæng levetiden på dit tag med en tagrenovering

Dit tag er en vigtig del af din bolig, virksomhed eller anden form for bebyggelse med tagkonstruktion. Det skal nemlig være med til at beskytte den resterende del af bygningen mod vind og vejr. Sørger du ikke for at få foretaget tagrenovering fra tid til anden, kan det blive dyrere, når der pludselig er behov for at lægge et helt nyt tag i stedet for blot en renovering af tag.

Vores tagdækker står klar til at hjælpe dig med mindre tagreparationer eller en tagrenovering. Ved at lade professionelle klare det, får du en løsning, der netop kan forlænge tagets levetid. Det er noget, der kan betale sig på længere sigt.

Er der behov for at få lagt et nyt tag, hjælper vi selvfølgelig også gerne med det.​

Få kompetent rådgivning til valg af nyt tag og renovering af tag

Når du skal have foretaget en tagrenovering eller have nyt tag, er der mange beslutninger, der skal tages. Først og fremmest skal du afgøre, om der er behov for et helt nyt tag, eller du kan klare dig med en tagrenovering. Det kan være svært at vurdere selv. Vi kommer derfor gerne og kigger på dit tag, hvor vi kan komme med en samlet vurdering af, hvad der er den optimale løsning for dig.

Er en tagrenovering ikke nok, skal der et helt nyt tag til. I dette tilfælde kan der også være flere beslutninger, du skal tage. Det er blandt andet, i forhold til hvilken tagtype du ønsker. Her er der mange forskellige muligheder. Det kan være alt fra eternittag, tegltag, tagpap og mange flere. Vi kan fortælle dig om fordele og ulemper ved de forskellige tagtyper. På den måde kan du lettere beslutte, hvilken form for tag der er den rette for dig.

Hvad koster nyt tag og tagrenovering?

Prisen for et nyt tag vil variere meget, i forhold til hvilken type tag du ønsker. Derudover afhænger det selvfølgelig også af, hvor stort et tag du skal have lagt.

Når det kommer til tagrenovering, vil priserne også variere. Det vil være forholdsvis billigt at få foretaget en tagrenovering på et skur, sammenlignet med hvis du skal have foretaget en renovering af tag på en større villa. Vi har dog konkurrencedygtige priser, hvor du får rigtig meget for pengene.

Ønsker du en pris på tagrenovering eller et nyt tag, har du altid mulighed for at få et uforpligtende tilbud. Vi kommer gerne og besigtiger dit tag, hvor vi efterfølgende kan komme med et prisoverslag på dit projekt.

Lad os give dig et godt tilbud på tagudskiftning

Hvis det er E. Kristensen & Søn ApS, der skal lave nyt tag på din bolig eller stå for din tagrenovering, så kan du kontakte os på telefon (+45) 21 60 48 33 eller på e-mail info@ek-son.dk i dag og få et uforpligtende tilbud på et nyt tag.

Du er også velkommen til at skrive til os via kontaktformularen, hvis du ønsker en pris på et nyt tag.