Ombygning

Går du og drømmer om en ombygning af din bolig? Hos E. Kristensen & Søn ApS har vi flere års erfaring som tømrer inden for ombygning af lejligheder.

Ombygning af hus og lejlighed udføres professionelt

Går du og drømmer om en ombygning af din bolig? Hos E. Kristensen & Søn ApS har vi flere års erfaring inden for ombygning af lejligheder og huse i Ellidshøj nær Nibe, Aalborg og Støvring.

Når man vælger ombygning af sin bolig, kan der opstå mange spørgsmål både i forhold til forløbet af byggeriet og i forhold til økonomien. Vi kan derfor være behjælpelige med planlægningen af den pågældende ombygning eller tilbygning, hvor vi sørger for at guide dig igennem hele forløbet og klarer alt i hele projektet. På den måde skal du ikke tænke på at holde snor i alle mulige forskellige håndværkere.

Hvilken slags ombygning har du brug for?

Vi udfører blandt andet ombygninger og renoveringer i forbindelse med:

​​Det er kun fantasien, som sætter grænser. Vi klarer både de små og de store opgaver i forbindelse med ombygning, og dette er med kvaliteten i top og god service.

Vi hjælper med alle former for ombygninger

Når du har brug for en ombygning, kan det være af mange forskellige typer boliger. Vi står dog klar til at hjælpe dig med den ombygning, du drømmer om, uanset hvor du har brug for ombygningen. Det kan for eksempel være, at du har et eksisterende hus, som trænger til en kærlig hånd. Det kan både være dele af huset eller hele huset, der skal have en tur. Måske har du et ønske om at få flere kvadratmeter i dit hus. Uanset hvad du drømmer om af ændringer til dit hus, kan vi hjælpe med en ombygning, der lever op til dine drømme.

Dette er også tilfældet, hvis du har et sommerhus. Vi kan hjælpe dig med en ombygning, hvor dit sommerhus bliver moderniseret. Ønsker du at forbedre sommerhuset med en ombygning, samtidig med at du bibeholder sommerhuscharmen, finder vi også en løsning på dette. Står du i stedet med en lejlighed, der har behov for en ombygning, klarer vi også den. Vores erfaring gør, at vi kan hjælpe med alle former for ombygninger, uanset hvilken form for bolig der er tale om.​

Få foretaget en ombygning af hus efter dit behov

Når du skal have foretaget en renovering eller ombygning af dit hus, er der mange forskellige muligheder. Det kan derfor være en smule uoverskueligt at finde den optimale løsning, som rent faktisk tilgodeser dine behov. For hvad er egentlig muligt?

Når du benytter os til din ombygning af hus, behøver du ikke at stå alene med dine bekymringer. Vi kan hjælpe dig med at finde frem til, hvordan du egentlig får opfyldt dine boligdrømme. Vi kan komme med gode idéer til, hvordan en ombygning, tilbygning eller renovering kan være den helt rette løsning.

Vi kan tage en uforpligtende snak om, hvad det egentlig er, du har behov for. Har du for eksempel brug for flere kvadratmeter, kan vi tage et kig på plantegningen over dit hus og grundarealet. Ud fra det kan vi komme med vores anbefalinger til, hvordan du får flere kvadratmeter. Det kan være alt fra en tilbygning til etablering af en overetage.

Vi kigger på, hvad der er muligt ud fra dine forudsætninger. Vi kan derfor komme med forskellige løsningsforslag, der alle sammen løser dit behov.

Overlad din husrenovering til et professionelt byggefirma

Når du har behov for en renovering, tilbygning eller ombygning af hus eller lejlighed, kan det blive et omfattende projekt, hvis du selv skal stå for det. Det kan derfor være en kæmpe fordel at overlade det til professionelle fagfolk.

Vi står klar til at hjælpe dig, når du vil være sikker på, at dit projekt er i trygge hænder. Vi har en masse erfaring fra branchen. Det er til din fordel. Det sikrer dig nemlig, at vi har helt styr på alle processer, når du har brug for en ombygning af hus eller lignende.

Vi sørger for at have overblikket for dig, så du kan slappe af og glæde dig til, at projektet står færdigt. Vi kan tilbyde en entreprise, hvor vi sørger for at holde kontakten med de forskellige håndværkere, der er behov for.

Vi har faste samarbejdspartnere, som hjælper os med det, der ikke relaterer sig til vores fag. Er der for eksempel brug for en murer, elektriker eller lignende på et tidspunkt i forbindelse med dit ombygningsprojekt, sørger vi for uddelegering af opgaven til en af vores samarbejdspartnere. Du skal derfor kun administrere kontakten til os.

Få rådgivning af kompetente fagfolk

Er du i tvivl om, hvad der er den rette ombygning for dig? Eller har du brug for gode råd til materialer og lignende? Vi står selvfølgelig klar til at give dig kompetent rådgivning med på vejen, når du skal i gang med ombygningsprojektet. Det er, uanset om du har brug for nyt køkken, eller du skal have endevendt det hele i din bolig.

Vores erfaring gør, at vi kan komme med rådgivning i forbindelse med både store og små projekter. Du kan være sikker på, at vi tager dine drømme og ønsker seriøst, når du henvender dig til os. Vi kan komme med vores vurdering eller anbefaling til et givent projekt, hvis du er i tvivl om, hvad den optimale løsning er.

Hvad koster en ombygning af hus?

Prisen forbundet med en ombygning af hus eller lejlighed vil variere alt efter projektets omfang. Dette skyldes, at der er så mange forskellige muligheder, når du ønsker en ombygning. Ønsker du blot et nyt køkken, kan det gøres forholdsvis billigt, sammenlignet med hvis du for eksempel ønsker en overetage på dit hus. Vil du høre mere om vores priser, er du mere end velkommen til at få et uforpligtende tilbud. Med et uforpligtende tilbud får du et prisoverslag på, hvor meget dit projekt vil komme til at koste.

Vi tager en snak om, hvad det er for nogle drømme, du har for din bolig. Derudover kigger vi også på det praktiske og forholder os til, hvad dit budget cirka ligger på. På den måde kan vi sammensætte en løsning, der passer specielt til din situation.

Vi kan derfor være den helt rigtige samarbejdspartner, fra du i den indledende faser overvejer at få foretaget en ombygning, til stadiet hvor dit projekt er færdigt, og du kan nyde de flotte og kvalitetsbevidste løsninger.

Kontakt os og hør hvad vi kan gøre for din renovering eller ombygning

Har du brug for yderligere information med hensyn til din ombygning, eller har du spørgsmål til den bedste løsning for dig, så er du velkommen til at ringe til os på telefon (+45) 21 60 48 33.

Du kan også skrive til os på vores e-mail info@ek-son.dk. Her svarer vi hurtigst muligt på dine spørgsmål eller kontakter dig, hvis du har behov for dette.